Een goed doel steunen en een hapje eten?

Een goed doel steunen en een hapje eten? Happietaria Leiden opent februari weer haar deuren (14-01-17). Dit project is inmiddels weer gesloten en heeft €63.000,- opgebracht.
Happietaria Leiden komt eraan! Op 1 februari 2017 zal Happietaria Leiden weer open gaan. Happietaria is een pop-up restaurant dat opgezet en gerund wordt door studenten vanuit de vier christelijke studentenverenigingen van Leiden. De opbrengst gaat dit jaar naar een project van Tear in Bolivia.
Zij hebben daar een partnerorganisatie, Paz y Esperanza, die geweld in gezinnen wil voorkomen en slachtoffers van geweld helpt. Geweldspreventie doen zij onder andere door voorlichting op scholen en samenwerking met lokale kerken. Ze trainen mensen om geweld te herkennen en hierover het gesprek aan te gaan. Daarnaast bieden ze psychologische hulp aan slachtoffers, en indien nodig ook juridische ondersteuning.

Vanaf 1 februari bent u van harte welkom om in ons restaurant te komen eten. Alle doordeweekse dagen zijn we vanaf 17.00u geopend en u kunt ons vinden in de Nieuwe Energie: 3e Binnenvestgracht 23. Meer informatie en reserveren op www.happietarialeiden.nl

Like ook onze facebook om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!