INLOOP-KOFFIEOCHTEND | vrijdag 13 januari 10.00 uur | REGENBOOGKERK (07-01-17)

Op vrijdag 13 januari 2017 is er de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan te Oegstgeest. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten. Komt u ook?
Kerstfeest is voorbij. Het jaar 2017 is begonnen. En wij gaan door met de koffiebijeenkomsten in de Regenboogkerk, waarbij de ontmoeting een belangrijke plaats inneemt. Wij wensen allen die dit lezen een gezond en voorspoedig nieuwjaar toe.

Heeft u misschien een onderwerp/hobby waarover u graag in de bijeenkomsten iets wil vertellen of wil laten zien? Altijd interessant om dit met anderen te delen.

Neem dan contact met ons op, dat zou erg fijn zijn. Tel.nr. 071 5170435.

Wanneer het moeilijk voor u is om zelfstandig naar de kerk te komen, dan kunt u voor vervoer contact opnemen met Mw. J.C. van Cuilenburg-Pasma, tel.nr. 071 5170435 of Mw. T. Roelofsen, tel. 5155739 (bij afwezigheid kunt u inspreken).

Wilt u ons de dag voor de koffieochtend bellen als u gebruik wilt maken van vervoer?