Inloop-koffieochtend | vrijdag 10 februari 10.00 uur | Regenboogkerk

Op vrijdag 10 februari 2017 is er de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan te Oegstgeest. U bent van harte welkom om 10.00 uur. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten. Komt u ook?
Deze ochtend staat in het teken van de treinreis naar China en de Zijderoute die Anneke van Cuilenburg, samen met haar man in oktober 2016 hebben gemaakt. Zo reisden zij o.a. ook naar de binnenlanden van China en ontdekten daar veel mooie bezienswaardigheden en culturen. Zij zal hierover vertellen aan de hand van een diapresentatie.

Wanneer het moeilijk voor u is om zelfstandig naar de kerk te komen, dan kunt u voor vervoer contact opnemen met Mw. J.C. van Cuilenburg-Pasma, tel.nr. 071 5170435 of Mw. T. Roelofsen, tel. 5155739 (bij afwezigheid kunt u inspreken).

Wilt u ons de dag voor de koffieochtend bellen als u gebruik wilt maken van vervoer?