Begeleiders kookateliers gezocht (m/v)

 

Er is zoveel belangstelling voor de Kookateliers, dat we met spoed op zoek zijn naar nieuwe begeleiders. Iets voor jou?

Het project Op de Kook toe van Diaconaal Centrum De Bakkerij brengt mensen bij elkaar om het plezier en de aandacht voor het koken van een gezonde en goedkope maaltijd te ontdekken. Want bij mensen die alleen voor zichzelf een potje moeten koken, een dieet hebben of het financieel niet zo breed hebben, verflauwt vaak het plezier om veel aandacht te besteden aan het bereiden van een maaltijd.

Een kookatelier bestaat uit drie bijeenkomsten. Een begeleider bespreekt aan de hand van recepten de thema’s voeding, budget en zingeving, en organiseert daarnaast de praktische zaken rondom de kookateliers.

Na de bespreking van het thema bereiden we met elkaar de maaltijd (een 3-gangen menu van minder dan €2.50 p.p.) en eten we ook gezamenlijk.

Lijkt het jou leuk om dit te gaan doen, geef je dan snel op!

Vragen of aanmelden:

Gerda Pieters

gpieters@debakkerijleiden.nl  of 06-20.58.90.63

Voor verdere informatie ga naar: www.opdekooktoe.nl