Het bestuur van de begraafplaats bij de Groene Kerk is op zoek naar een vrijwillig(st)er-fotograaf die alle grafmonumenten wil fotograferen, zodat we de foto’s kunnen toevoegen aan onze administratie. Het is om meerdere redenen noodzakelijk dat ook de grafmonumenten vastgelegd worden in onze archieven. We beseffen dat het een forse klus is om alle ca. 1700 grafmonumenten vast te leggen, het hoeft ook echt niet op korte termijn klaar te zijn, maar we vinden het wel belangrijk dat het gebeurt. Wil je meer weten? Neem dan contact op met beheerder Peter de Mol. Hij zal je graag in een persoonlijk gesprek informeren over het hoe en wat. Met hem kun je ook afspraken maken over beschikbaarheid en dat soort zaken. Tijdsbeslag: afhankelijk van beschikbaarheid en afspraken.
Contactgegevens: Peter de Mol, Haarlemmerstraatweg 6, Oegstgeest, tel. 06-25 34 30 24; mail:beheerder@begraafplaats-groenekerk.nl
Website: www.begraafplaats-groenekerk.nl