In september 2017 gaan we met mensen uit verschillende kerken in Amstelveen een week naar Umbrië, in het voetspoor van Franciscus. Deze kleine pelgrimage brengt ons naar plaatsen die in het leven van Franciscus van belang zijn geweest. We hebben ons hotel in Assisi, een stadje dat ons veel te zien geeft. We bezoeken Gubbio en Spoleto, ook Montefalco en Perugia, de hoofdstad van Umbrië. We gaan naar enkele kluizenarijen waar Franciscus verblijf hield en gaan naar La Verna op de grens met Toscane, de berg waarop hij zich terugtrok aan het einde van zijn leven. In diverse kerken zien we prachtige fresco’s, niet in de laatste plaats over het leven van Franciscus. Onderweg genieten we van het Umbrische landschap. We vertrekken op woensdag 13 september, in Italië verplaatsen we ons per bus, na onze vlucht naar Rome. Een aantal dagen hebben we een gids.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de groep.
Voor informatie over de reis kunt u (graag vóór 2 mei) bellen met ds. Gert Jan de Bruin, tel. 020-6450616.