Eind juli zal Gilles Verhaar zijn pensioengerechtigde leeftijd bereiken en eindigt zijn dienstverband bij de MareGroep en daarmee zijn functie als koster van de Regenboogkerk in de huidige vorm. Hierdoor ontstaat een nieuwe situatie en zoeken wij per 1 augustus voor de Regenboogkerk een koster m/v voor gemiddeld 14 uur per week voor de zondagen/kerkelijke feestdagen (3 uur) en een aantal uren gedurende de week.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, representatief persoon die ondersteunend is bij de diensten op zon- en feestdagen en er daarnaast voor zorgt dat o.a. de ruimtes opgeruimd, schoon en netjes zijn en koffie- en theefaciliteiten beschikbaar zijn. Gastvrij, punctueel, handig en vooral een flexibele inzet zijn daarbij de kernelementen. De aanstelling is in principe voor een periode van één jaar. Inschaling geschiedt volgens de arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk Nederland. Op de website, www.pgoegstgeest.nl, vindt u uitgebreidere informatie.

Natuurlijk besteden we nog op gepaste wijze aandacht aan Gilles! U wordt daar nog nader over geïnformeerd.

College van Kerkrentmeesters, Fieke Sjoukes