De begraafplaats bij de Groene Kerk is een prachtig stuk natuur en dat willen we graag zo houden. Maar om dat zo te houden, zijn extra handen nodig. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die regelmatig kunnen helpen met het onderhoud van paden en groen, zodat de bezoekers kunnen blijven genieten van de natuur en de rust. Vind je het leuk om buiten aan de slag te gaan, dan is dit je kans. Wil je meer weten? Neem dan contact op met beheerder Peter de Mol, hij coördineert alle werkzaamheden en zal je graag in een persoonlijk gesprek informeren over het hoe en wat. Met hem kun je ook afspraken maken over beschikbaarheid en dat soort zaken. Tijdsbeslag: afhankelijk van beschikbaarheid en afspraken.
Contactgegevens: Peter de Mol, Haarlemmerstraatweg 6, Oegstgeest, tel. 06-25 34 30 24;
mail: beheerder@begraafplaats-groenekerk.nl.
Website: www.begraafplaats-groenekerk.nl