Na een voorbereiding van enkele maanden is het dan zover: op 1 mei 2017 is onze nieuwe website live gezet. Hiermee zijn de twee nieuwe webmasters aan het werk gegaan, en is de webmaster van de “oude” website, Wilco van der Plas, van zijn taak ontheven. In principe staan alle berichten en gegevens die op de oude site stonden ook op deze nieuwe site, hier en daar vernieuwd en in een nieuw jasje.
Wij zijn heel erg benieuwd naar uw reacties. Schroom dus niet om ons te laten weten wat u ervan vindt, is het helemaal niets of juist geweldig? Kunt u alles vinden wat u zoekt? U kunt het ons laten weten via onderstaande link naar het contactformulier.
Natuurlijk gaan we nu niet stilzitten. De komende maanden zullen er zeker nog (kleine) aanpassingen aan de website gedaan worden en zal de website verfraaid worden met mooie (herkenbare) foto’s. Ook zal de site wekelijks van nieuwe informatie worden voorzien, zoals u gewend was. De agenda wordt bijgewerkt, de Gemeenteberichten worden geplaatst en de Wetenswaardigheden worden actueel gehouden.
Wij wensen u veel leesplezier!

U kunt ons bereiken via de e-mail: E-Mail

Uw nieuwe webmasters,
Marita Danhof,
Ruurt van den Berg