Op vrijdag 9 juni is de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk. U bent van harte welkom om 10.00 uur. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten. Komt u ook?
‘Avonturen langs de Zijderoute’. Anneke van Cuilenburg-Pasma heeft afgelopen februari het eerste deel van een PowerPoint-presentatie laten zien over de grote treinreis die zij met haar man in oktober 2016 heeft gemaakt. Over deze reis heeft zij een boek geschreven onder de naam ‘Johanna Pasma’. Daarin staan alle gebeurtenissen en bezienswaardigheden beschreven, die zij hebben meegemaakt en hebben gezien, en dat zijn er veel. Het tweede deel van die presentatie wil zij u deze ochtend laten zien. Kom, en geniet van deze bijzondere treinreis.
Wanneer het moeilijk voor u is om zelfstandig naar de kerk te komen, kunt u voor vervoer contact opnemen met mw. J.C. van Cuilenburg-Pasma, tel. 5170435, of mw. T. Roelofsen, tel. 5155739 (bij afwezigheid kunt u inspreken). Wilt u ons de dag voor de koffieochtend bellen als u gebruik wilt maken van vervoer?