Afgelopen week is weer een gemeentelid van de PGO afgestudeerd. In juni was dat Jolien Leeffers. Zij verhuist deze maand naar Weert waar zij beroepen is als predikant door de protestantse gemeente aldaar. Op dinsdag 22 augustus heeft Piet Ravensbergen zijn studie afgerond als theoloog én predikant! Op dinsdag 26 september wordt hem door de PThU (Protestantse Theologische Universiteit) de bul uitgereikt. Piet nodigt ook de leden van de PGO uit om dit bijzondere moment in zijn leven met hem en zijn gezin te delen; vanaf 19.00 tot 22.00 uur bent u van harte welkom in Het Trefpunt, Hoofdstraat 35, 2235 CB Valkenburg (zaal achter de Ger. Kerk De Goede Herder) om het glas met hen te heffen. Gaat u vooral vroeg, want om 20.00 uur begint de Gemeentevergadering in de Regenboogkerk… Van harte gefeliciteerd, aanstaande dominees! Zegen op het vervolg van jullie weg.
Ds. Aart Verburg