Mijn naam is Mariëtte Keppel en ik ben 46 jaar.

Vele jaren ben ik al zelfstandig ondernemer. Sinds 5 jaar ben ik samenwonend met mijn partner in Leiderdorp en ondersteun ik hem met zijn onderneming, maar ik vind het leuk om daarnaast ook nog iets voor me zelf te doen. In de afgelopen jaren ben ik kerkelijk verbonden bij de gemeente Leiderdorp en ben ik gaan zingen bij het koor “de Cantorij”.

Via Henk van der Velden, een oud koster van de Regenboogkerk, werd ik geattendeerd op de vacature van koster in de Regenboogkerk Door zijn enthousiaste verhalen en het soort profiel wat er werd gevraagd voelde ik me erg aangetrokken tot deze functie. Ik denk dat ik met mijn enthousiasme en gastvrijheid een goede bijdrage kan leveren tot een goed functionerende kerk.. Aangezien ik mij verbonden voel bij de kerk en ik op deze manier een steentje bij kan dragen was het voor mij niet moeilijk om op deze functie te reageren.

De ontvangst en de gesprekken die ik daarna heb gehad hebben mij alleen maar meer de bevestiging gegeven dat ik pas bij deze functie en bij de mensen van deze kerk. Ook in de afgelopen maanden ben ik een aantal keren bij het operationeel overleg op dinsdagochtend geweest om zo snel mogelijk me alles eigen te maken en kennis te maken met collega’s . De fijne sfeer maar ook het enthousiasme waarin wordt samengewerkt voelt voor mij als thuiskomen.

Ik hoop voor nu en in de toekomst voor u een gastvrije koster te zijn en een luisterend oor te kunnen bieden. Ik verheug me op mijn nieuwe uitdaging en hoop u snel te mogen begroeten en te ontmoeten in de mooie Regenboogkerk. Tot 10 september.

Een hartelijke groet van uw nieuwe koster, Mariëtte Keppel.