Geef u nu op voor het Running Dinner op zaterdag 30 september

Een avond vol verrassingen: wie schuift bij mij aan tafel? of waar zal ik eten vanavond? of houden mijn gasten wel van pizza of macaronie? of moet ik ver fietsen of autorijden? Allemaal vragen die pas op de avond van 30 september een antwoord krijgen, want dan vindt opnieuw het Running Dinner plaats. Geef u nu op via het opgaveformulier dat u thuis heeft ontvangen per post. Als u het via de mail heeft ontvangen, print u het formulier eerst uit zodat u het kunt invullen. Ook liggen er opgaveformulieren in de kerk. Er staat een doos voor de opgaveformulieren in de kerken en in het Willibrords Erf.

Let op: aanmelden kan t/m 24 september.

Klik hier voor  opgave via website
Voor vragen: stuur E-Mail
of bel Else Buné-Haverman (5172249) of Els Anholts (5171453)

Voorbereidingsgroep Running Dinner