Koffiebijeenkomst in de Regenboogkerk

Op vrijdag 8 september 2017 is er de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan te Oegstgeest. U bent van harte welkom om 10.00 uur. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten.
Komt u ook?

Ontwikkelingen in Indonesië.
Ds. A. Verburg was van de zomer met vakantie in Indonesië. Dat is voor hem, naast een prachtig vakantieland, ook het land waar hij bijna zeven jaar werkte als studentenpredikant (1986-1993). Sindsdien kwam hij nog regelmatig in Indonesië, trainde (jonge) Indonesische predikanten die een cursus volgden in het Hendrik Kraemer Instituut in Oegstgeest en later Utrecht, of in Indonesië zelf. Hij sprak oud-studenten, collega-predikanten, vrienden en vriendinnen en vroeg hen o.a. naar de politieke situatie met de groeiende invloed van de radicale islamitische groepen. En naar de positie van christenen in de Indonesische samenleving, nadat de christelijke gouverneur van Jakarta gevangen is gezet wegens zogenaamde belediging van de Islam. En hij vroeg naar wat er achter de verhalen in de media zit over de overvallen op uitgaansgelegenheden voor homo’s. Hoe zien mensen in Indonesië het verband tussen die dingen en de presidentsverkiezingen in 2019? Ds. A. Verburg vertelt graag over deze onderwerpen, maar gaat nog liever in op uw vragen. Hij nodigt u uit om met hem in discussie te gaan en zoals hij zelf zegt: komt u maar!

Wanneer het moeilijk voor u is om zelfstandig naar de kerk te komen, dan kunt u voor vervoer contact opnemen met Mw. J.C. van Cuilenburg-Pasma, tel.nr. 071 5170435 (bij afwezigheid kunt u inspreken).
Wilt u ons de dag voor de koffieochtend bellen, als u gebruik wilt maken van vervoer?