Carols zingen op kerstavond

Voor aanvang van het kerstspel zingt een groep enthousiaste zangers altijd een aantal Carols om alle bezoekers alvast een beetje in kerstsfeer te brengen. De deur van de kerk gaat om 18.30 uur open. Een kwartier daarvoor beginnen wij al met zingen om mensen buiten te verwelkomen. Een sfeervolle start van de kerstdagen! Heb je zin om mee te zingen? Dat kan!
De Carols worden gerepeteerd op
maandag 11 december van 19.00-20.00 uur,
zaterdag 16 december van 16.00-17.00 uur en op
dinsdag 19 december van 20.00-21.00 uur.

De repetities vinden plaats in de achterruimte van de Regenboogkerk. Het is handig om in ieder geval op een van de repetitiemomenten aanwezig te zijn. Als je je van tevoren aanmeldt, ontvang je alle bladmuziek en de oefenmidi’s. Maar je mag ook gewoon op de repetitie komen kijken en meedoen zonder aanmelding.
Aanmelden kan bij Pauline Verkerk, of 071-5173622