Lotgenotengroep Partnerverlies

Het verlies van je partner is een ingrijpende gebeurtenis. Er is geen gezamenlijke toekomst meer. Je staat er nu alleen voor en dat kan een wirwar van gevoelens met zich meebrengen. Hoe kun je leren leven mét dit grote verlies en wat kan het geloof hierin betekenen? Delen met lotgenoten kan fijn zijn door (h)erkenning van elkaars verhalen. Daarom starten we een lotgenoten-groep voor mensen die hun partner zijn verloren. We komen 8x bij elkaar op woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur in de Regenboogkerk, te beginnen op woensdag 10 januari 2018. De andere data zijn: 17, 24 en 31 januari, 7 en 28 februari, en 7 en 14 maart. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Na aanmelding maken we kennis om te bekijken of deze groep op dit moment passend is.
Wil je je aanmelden of meer weten, dan kun je contact opnemen met Nelleke van der Oord, tel. 071-5155620, e-mailadres: chris.nelleke@ziggo.nl.
We horen graag van je,
Nelleke van der Oord en ds. Iris van der Heul