Wil je meedoen met het kerstspel?

Vind je het leuk om toneel te spelen, op het podium te staan of een verhaal te vertellen? Dan is het kerstspel misschien wel iets voor jou. Ieder jaar schrijven we een nieuw spel, geïnspireerd op het aloude kerstverhaal waar we een eigentijdse draai aan geven. Met een grote groep enthousiastelingen bereiden we het spel voor in slechts een paar repetities om op kerstavond een geweldige voorstelling te geven voor een overvolle zaal. Dit jaar speelt het kerstspel zich af in een dorp dat alles uit de kast haalt om in aanmerking te komen voor de titel Mooiste dorp van Nederland. Het ziet er prachtig uit, de mensen die er wonen zijn gelukkig, er is veel aandacht voor sport & verzorging. Maar dat blijkt toch vooral de buitenkant. Alles staat op zijn kop als in het dorp een kind wordt gevonden. We willen graag zoveel mogelijk mensen betrekken bij het spel. Voor en achter de schermen. Dus ook als je jezelf niet op het podium ziet, wil je misschien wel komen klussen, schilderen of technische ondersteuning bieden? We repeteren op de volgende dagen in de Regenboogkerk:
19 november 18.00-19.30 uur,
26 november 18.00-19.30 uur,
3 december 18.00-19.30 uur,
10 december 18.00-19.30 uur,
17 december 12.00-15.30 uur en
23 december 11.00-14.30 uur.

Iedereen is welkom om mee te doen. Van jong tot oud.
Geef je vooral op bij Nelleke van der Oord via .