Kerstviering bij GGZ Leiden en Duin- en Bollenstreek

Op zondagmiddag 10 december, 16.00 uur(tot ong. 17.00 uur), zal voor cliënten en personeel van GGZ Leiden en Duin- en Bollenstreek, hun familie, vrienden/bekenden en andere belangstellenden een kerstviering worden gehouden, in de Theaterzaal van het Receptiegebouw, Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Vanaf 15.15 uurwordt u welkom geheten met een kop koffie/thee/chocolademelk en iets lekkers. Een kerstverhaal vormt de rode draad van de kerstviering, met daaromheen veel samenzang, koorzang door het Meanderkoor uit Noordwijkerhout én muziek door en met cliënten. Deze kerstviering is voorbereid door cliënten, personeel en een geestelijke verzorger van Rivierduinen, samen met vrijwilligers van bezinningscentrum Het Kruispunt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pastor Jan Biemans (tel. 06-52 58 21 98 of )