Wijkavond rond voltooid leven

Uit de enquête die we in sectie Oost hebben uitgestuurd en gelukkig ook beantwoord weer ontvingen, bleek dat wijkavonden om kerkelijke buurtgenoten te ontmoeten zeer op prijs werden gesteld. Zo zal op dinsdagavond 28 november een wijkavond worden georganiseerd bij Elise Tupker aan de Prins Hendriklaan 13. Woont u in de buurt en wilt u geloofsgenoten ontmoeten bij een goed gesprek, dan bent u van harte uitgenodigd aan te schuiven. We zullen deze avond in gesprek gaan rond het actuele thema ‘voltooid leven’. Hoe kijkt u zelf aan tegen een leven dat als voltooid wordt beschouwd? Vanaf 19.30 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee en om 20.00 uur gaan we van start met het gesprek. Om 21.30 uursluiten we de avond af met een hapje en een drankje.

We stellen het op prijs als u laat weten dat u komt via E: of tel. 06-19 19 48 04.
Namens pastoraal beraad Oost, ds. Iris van der Heul