Zangers gezocht voor afscheidsdienst ds. Christiaan Donner

Op zondagochtend 31 decemberzal ds. Christiaan Donner voor het laatst als interim-predikant voorgaan in een dienst van de PGO. Deze dienst zal plaatsvinden in de Regenboogkerk; er is die ochtend geen dienst in de Groene Kerk. Ds. Donner zou het fijn vinden als er in die dienst veel gezongen wordt. De cantorijen hebben dan net een drukke kerstperiode achter de rug en daarom zou ik graag een ad hoc zangersgroep voor deze dienst samenstellen. We repeteren één keer, kort maar krachtig, op zaterdagmiddag 30 december van 16.00 tot 17.30 uurin de achterruimte van de Regenboogkerk. Ds. Christiaan Donner heeft een aantal Engelse Hymns en liederen van Oosterhuis opgegeven, die hij, indien mogelijk, zou willen laten zingen.
Zingt u mee?
Aanmelden kan bij Pauline Verkerk: of telefoon 071-5173622