Liturgiewerkplaats: 15 april niet, maar wel op 6 mei, 16.15 uur, in de Groene Kerk

De top2000dienst die gepland was op 15 april is verplaatst naar het najaar

In de PGO hebben we al jaren een klassieke liturgie op zondagochtend. Die wordt zeer gewaardeerd door veel kerkgangers. Toch zijn er ook mensen betrokken bij de PGO, die wel eens wat anders zouden willen zingen, horen of lezen. De vraag is dan natuurlijk: wat dan? Al twee keer heeft een groepje gemeenteleden een bijeenkomst voorbereid. Het resultaat was betrokken, inspirerend en persoonlijk. Welke vragen komen op als het om geloof gaat in de praktijk van alledag en in situaties waar je in je leven voor komt te staan?

Alles is mogelijk bij de invulling van deze bijeenkomsten. Het enige echt onopgeefbare is een tekst uit de Bijbel. Zin om mee te denken? Geef je op! We hebben op één avond een brainstorm, de rest gaat via e-mail. Wil je niet meedenken, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Kom dan op 6 mei naar de Groene kerk. We beginnen om 16.15 uur en om ongeveer 17.00 uur ronden we af. Aansluitend praten we na in Willibrords Erf onder het genot van een glas wijn of fris. Meewerken? Geef je dan op via ds.I.vanderheul@pgoegstgeest.nl of tel. 06-19 19 48 04. Ds. Iris van der Heul