Sinds de grote toestroom van vluchtelingen een aantal jaren geleden, zijn er ook in Oegstgeest jaarlijks woningen aangeboden aan statushouders. Met begeleiding van vrijwilligers van Vluchtelingenwerk vinden de mensen hun weg in Nederland en in Oegstgeest.
Het Diaconaal Platform Oegstgeest (DPO) vindt het belangrijk om de nieuwe Nederlanders welkom te blijven heten. Daarom organiseert het DPO samen met Vluchtelingenwerk Oegstgeest een ontmoetingsmiddag.
Wat kunt u tijdens deze middag verwachten? Informele ontmoeting met statushouders, informatie vanuit Vluchtelingenwerk en mogelijkheid tot gesprek met elkaar over verschillende thema’s. Natuurlijk met een lekker hapje en drankje vanuit verschillende culturen. Kinderen zijn ook van harte welkom!

Komt u ook om de statushouders te ontmoeten?
Locatie: Rehobothkerk, Lijtweg 1 in Oegstgeest
Graag aanmelden via diaconaalplatformoegstgeest@gmail.com
Van harte welkom om statushouders te ontmoeten en te verbinden!

Inclusief hapje en drankje

 

 

 

 

18-06-2018