Verstopping riool Regenboogkerk

Net nu het erf van de Regenboogkerk er zo mooi bij ligt, hebben we helaas moeten constateren dat het riool van de Regenboogkerk niet goed functioneert. Bij hevige regenbuien en intensief gebruik van de toiletten bleek dat het (afval)water niet goed wordt afgevoerd. Onderzoek heeft aangetoond dat het riool aan de noordkant van de kerk op tenminste één plek is ingestort. De komende weken zal dat deel worden vervangen en zal nader onderzoek worden gedaan naar de staat van de overige delen van het riool. Het resultaat van dat onderzoek zal bepalen of ook die moeten worden vervangen. De fietsenstalling aan de noordkant van de Regenboogkerk en de ingang naar de zalen zullen voorlopig niet kunnen worden gebruikt. U kunt gebruikmaken van de ingang aan de zuidkant (bij de huiskamer) en het daar aanwezige fietsenrek.

Thijs Breet, penningmeester College van Kerkrentmeesters