Al een geruim aantal jaren ontmoeten wij elkaar op de eerste donderdag van de maand. Voor velen heeft deze ontmoeting een belangrijke functie als beleving van het met elkaar ‘gemeente’ zijn. Ieder mag zich welkom voelen, want deze koffiekamer staat open voor iedereen.
Na de onderbreking van de zomer starten we op donderdag 6 september een nieuw seizoen. Nieuw ook, omdat we als bezoekers van de koffiekamer zullen kennis maken met onze nieuwe dominee Rian Veldman en hij met ons. Met elkaar zullen we daarbij ook overleggen hoe we het programma van de koffiekamer zullen invullen. Ieder heeft daar een inbreng in.
We beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uurbent u welkom voor een eerste kopje koffie. Tussen 11.30 en 12.00 sluiten we meestal. Wie een beroep wil doen op vervoer om te worden gehaald en gebracht, kan contact opnemen met dhr. J. van Orden, Hendrik Kraemerpark 43, Oegstgeest, tel: 071-517 33 25; graag voor woensdag 5 septemberaanmelden.
Fietje Bleichrodt-van der Gugten, Jaap van Orden, Marinus Vink