7 oktober: gelegenheid tot musiceren in de Regenboogkerk

Dit wilt u niet missen! Op 7 oktober organiseer ik na de dienst ons vierde PGO-koffieconcert in de Regenboogkerk. De aanvang zal rond 11.45 uur zijn, na het koffiedrinken, en het zal in ieder geval niet langer duren dan een uur. Musicerende leden van de PGO krijgen daar de gelegenheid om iets van zich te laten horen. Op dit moment zijn er al verschillende, speciaal voor deze gelegenheid geformeerde ensembles van gemeenteleden aan het repeteren voor hun bijdrage aan dit concert. Alleen het voorbereiden is natuurlijk al leuk en waardevol, maar het is nog leuker als er flink wat publiek in de zaal zit om hiervan mee te genieten. Ik hoop dan ook dat u deze datum alvast in uw agenda wilt zetten. Wilt u op 7 oktober ook musiceren, neemt u dan gerust contact op met Pauline Verkerk, mail Pauline, 071-5173622.
Zoekt u nog een begeleidend pianist of iemand met wie u kunt samenspelen/zingen, schroom dan niet mij daarnaar te vragen. Pauline Verkerk