Zondag 7 oktober ad-hoc cantorij voor misdelen Cor de Jong

Op zondag 7 oktober speelt Cor de Jong zijn laatste dienst als vaste organist van de Regenboogkerk. Heel definitief is dit afscheid niet, want we hopen dat hij de gemeente nog een enkele keer als ‘tweede’ organist wil begeleiden. Zo zal hij in ieder geval op 4 november en 25 december weer in de Regenboogkerk spelen.
Om de overgang van vast dienstverband naar losse diensten toch te markeren, wil ik in de dienst van 7 oktober de misdelen Kyrie en Gloria uit de Jozefmis van Cor de Jong gebruiken. Deze misdelen zijn geschreven voor koor, gemeente en orgel en zijn al een enkele keer eerder in de Regenboogkerk gebruikt. Voor de koorpartij hieruit stellen we een ad-hoc cantorij samen. Hebt u dus zin om mee te zingen, meld u dan aan! De repetities voor deze dienst zijn op woensdagavond 3 oktober van 20.00-22.00 uur en op zaterdagmiddag 6 oktober van 16.30-17.30 uur in de Regenboogkerk.
Pauline Verkerk, mail Pauline, 071-5173622.