Carols zingen op kerstavond

Vóór aanvang van het kerstspel op kerstavond zingt een groep enthousiaste zangers altijd een aantal Carols voor de deur van de kerk om alle bezoekers alvast in kerstsfeer te brengen. De deur van de kerk gaat om 18.30 uur open. Een kwartier daarvóór beginnen wij al met zingen om mensen buiten te verwelkomen. Een sfeervolle start van de kerstdagen! Heb je zin om mee te zingen? Dat kan! De Carols worden gerepeteerd op maandag 10 december van 20.30-21.30 uur, op zaterdag 15 december van 16.00-17.00 uur en op maandag 17 of dinsdag 18 december van 20.00-21.00 uur. De repetities vinden plaats in de achterruimte van de Regenboogkerk. Het is handig om in ieder geval één of twee van de repetitiemomenten aanwezig te zijn. Omdat we graag willen inschatten of we de Carols drie- of vierstemmig kunnen zingen, zou het fijn zijn als je je vóór 3 december kunt aanmelden. Aanmelden kan bij Pauline Verkerk, mail Pauline of bel 071-5173622.