Wil je meedoen met het kerstspel?

Ieder jaar schrijven we een nieuw kerstspel, geïnspireerd op het aloude kerstverhaal waaraan we een eigentijdse draai geven. Met een grote groep vrijwilligers brengen we het kerstspel tot leven. We maken onze eigen decors, schilderen en klussen, verzamelen passende kleding en rekwisieten, bouwen licht en techniek op en breken de boel weer af, nadat we een daverend optreden hebben gehad op kerstavond. Dit jaar schrijven we een modern kerstsprookje. Het speelt zich af in een paleis en heeft alle ingrediënten in zich om voor veel hilariteit, spanning en ontroering te zorgen. Van een ontgoochelde koningin-moeder tot een stotterende lakei, van een groep uitgelaten koningskinderen tot een romantische troonopvolger. We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te doen. Dus als je zin hebt om een rol te spelen, te dansen, zingen of figureren, dit is je kans! En als je jezelf niet op het podium ziet, wil je misschien wel komen klussen, schilderen of technische ondersteuning bieden? En nog een speciaal verzoek voor alle ouders die een kindje verwachten of net een kindje hebben gekregen: we zijn nog op zoek naar het ‘echte’ kerstkind. De meest bijzondere rol in ons kerstverhaal. Wie wordt het kerstkind van 2018? We repeteren op de volgende dagen in de Regenboogkerk: zondag 18 november 18.00-19.30 uur (leesrepetitie); zondag 25 november, 2 december en 9 december 18.00-19.30 uur; zondag 16 december 12.00-15.00 uur (doorlooprepetitie); zondag 23 december 14.30-18.00 uur (generale repetitie). Maandag 24 december: kerstspel. Iedereen is welkom om mee te doen. Van jong tot oud. Geef je op bij Nelleke van der Oord via chris.nelleke@ziggo.nl