Kerkasiel Bethel
Sinds vrijdag 26 oktober is er een doorlopende kerkdienst aan de gang in Den Haag, in buurt-en-kerkhuis Bethel, voor de Armeense familie Tamrazyan. Die doorlopende dienst zorgt ervoor dat de Protestantse Kerk Den Haag kerkasiel verleent aan de familie die al negen jaar in Nederland woont, twee keer toestemming kreeg van de rechter om hier te blijven en – na het laatste hoger beroep door de Nederlandse staat -toch weg moet. Ook voor het kinderpardon zijn ze afgewezen – ook al wonen de kinderen al langer dan vijf jaar in Nederland. Het kerkasiel is een pauzeknop waarmee we de familie even rust geven en de politiek uitnodigen om in gesprek te gaan over het lot van Hayarpi en haar broertje en zusje, en over het effect van het kinderpardon dat nu aan slechts 10% van de kinderen wordt toegekend. Wil je helpen om de kerkdienst en het kerkasiel te laten doorlopen? Kijk op de website www.protestantsekerkdenhaag.nl of ga mee met ds. Rian Veldman op woensdagavond 28 november;
verzamelen om 19.00 uur bij de Regenboogkerk.
U bent rond 23.00 uur terug.
Graag even aanmelden: stuur E-Mail