Groene Kerk – verlichting pad en helling

Als u op kerstavond de dienst in de Groene Kerk hebt bijgewoond, hebt u het al gemerkt: het pad naar de ingang van de kerk is veel beter verlicht. U ziet nu beter waar u loopt en de kans om te struikelen is daarmee verminderd. Ook is de helling naar de ingang minder steil gemaakt en van antislipmateriaal voorzien. Hierdoor is de toegankelijkheid van de kerk verbeterd, vooral voor bezoekers met een rollator. De verlichting van de parkeerplaats, die eigendom is van de gemeente Oegstgeest, laat nog zeer te wensen over. We zijn al enige tijd met de gemeente in gesprek over verlichting van de parkeerplaats tijdens avondactiviteiten in de Groene Kerk. De gemeente houdt de boot een beetje af. We blijven echter zoeken naar een voor beide partijen goede oplossing, omdat we vinden dat de parkeerplaats in het donker niet veilig is. Het blijft dus een punt van aandacht.
College van Kerkrentmeesters: Fieke Sjoukes en Thijs Breet