Kerkbalans 2019 ‘Geef voor je kerk’ van start!

De Actie Kerkbalans 2019 is gisteren om precies 13.00 uur gestart met het luiden van de klok van de Groene of Willibrord Kerk en een lunch voor de Kerkbalans-vrijwilligers in Willibrords Erf. De actie duurt tot zondag 3 februari. Wij vragen u alert te zijn op uw mailbox als u hebt aangegeven digitaal uw toezegging voor de Kerk te willen doen. U ontvangt twee e-mails: één met de uitnodiging een toezegging te doen en één met een link naar het elektronische toezeggingsformulier. Graag het formulier vóór 3 februari invullen. Als u niet hebt aangegeven uw toezegging digitaal te willen doen, krijgt u deze week een toezeggingsbrief thuisbezorgd. Zo’n tachtig Kerkbalans-lopers gaan de komende week door weer en wind de toezeggingsbrieven persoonlijk bezorgen en halen ze een week later weer bij u op. Vul tijdig het toezeggingsformulier in en leg het klaar voor de Kerkbalans-loper. Geloven kost niets, maar om dat met elkaar te vieren wel. Daarom, neem de uitnodiging aan voor het doen van een toezegging en doe mee. Lees meer
LET OP: In voorgaande jaren werd tijdens de Actie Kerkbalans ook de mogelijkheid geboden toezeggingen te doen voor de Diaconie, het Werelddiaconaat en de Zending. Daarvoor zult u nu apart in april 2019 worden benaderd door de Taakgroep Diaconaat en Zending.

Kerkbalanscommissie 2019