Kerkbalans 2019 ‘Geef voor je kerk’

Het jaar is net begonnen, maar wij tellen af. Als u dit leest, hebben we na vandaag nog zes dagen te gaan en dan start Kerkbalans 2019 met het luiden van de klok van de Groene of Willibrord Kerk om precies 13.00 uur op zaterdag 19 januari. Wij vragen u daarna alert te zijn op uw mailbox als u hebt aangegeven digitaal uw toezegging voor de Kerk te willen doen, of op uw deurbel als u dat niet hebt gedaan. Zo’n tachtig Kerkbalans-lopers reiken de toezeggingsbrieven aan en halen ze een week later weer op. Zij trekken, namens ons allen, eropuit om Kerkbalans ook dit jaar tot een succes te maken. Geloven kost niets, maar om dat met elkaar te vieren wel. Daarom, neem de uitnodiging aan en doe mee. Vul tijdig uw toezegging in. LET OP: In voorgaande jaren werd tijdens de actie Kerkbalans ook de mogelijkheid geboden toezeggingen te doen voor de Diaconie, het Werelddiaconaat en de Zending. Daarvoor zult u nu apart in april 2019 worden benaderd door de Taakgroep Diaconaat en Zending. Kerkbalanscommissie 2019

Meer lezen