Oproep inzet op zondag 5 mei “Samen vrij”

Op zondag 5 mei, Bevrijdingsdag, organiseren de kerken van Oegstgeest gezamenlijk een feest met als thema ‘Samen Vrij’. De centrale locatie zal de Rehobothkerk zijn, op de route van de kindermarkt, en zal voor die dag worden omgedoopt tot Bevrijdingsplein.
U bent van harte welkom vanaf 9.30 uur voor kindertheater met Bijbelse verhalen (een mooi alternatief voor kinderen voor een dienst), een band en een goochelaar.

U kunt ook een bijdrage leveren.
… Dat kan materieel: we willen nl. op een van de kraampjes christelijke tweedehands boeken verkopen waarvan we de opbrengst aan de Voedselbank doneren. U vindt het vast ook fijn om af en toe te ontspullen, vandaar onze vraag om christelijke of theologische boeken waarvan u het fijn vindt dat ze ook door iemand anders gelezen worden. Deze mag u in de kerk inleveren; wij zorgen dan vervolgens voor een mooie verkoopplek op 5 mei.
… Of door uw inzet. We zoeken namelijk voor 4 mei: mensen die het podium, etc. willen klaarzetten. En voor 5 mei:opbouwers van 7.00-9.00 uur; bemensing in het tijdvak 8.15-12.00 uur of 11.15-15.00 uur m.b.t.: koffie en gebak / kinderwerk / schoonmaakploeg tussendoor / algemene werkzaamheden (welkom heten, hulp muziek en geluid, etc.); afbouwers/schoonmakers van 15.00-17.00 uur.

U kunt zich opgeven bij Iris van der Heul, stuur E-Mail of 06-19194804. We hopen op een mooi evenement.
Bij voorbaat dank namens de kerngroep, Iris van der Heul