6 oktober gelegenheid tot musiceren in de Regenboogkerk

Dit wilt u niet missen! Op 6 oktoberis er na de dienst het vijfde (jaarlijkse) PGO-koffieconcert in de Regenboogkerk. Een eerste lustrum! De aanvang zal rond 11.45 uurzijn, na het koffiedrinken, en het zal in ieder geval niet langer duren dan een uur. Musicerende leden van de PGO krijgen daar de gelegenheid iets van zich te laten horen.
Op dit moment zijn er al verschillende gemeenteleden aan het repeteren voor hun bijdrage aan dit concert. Alleen het voorbereiden is natuurlijk al leuk en waardevol, maar het is nog leuker als er flink wat publiek in de zaal zit om hiervan mee te genieten. Ik hoop dan ook dat u deze datum alvast in uw agenda wilt zetten.
Wilt u op 6 oktober ook musiceren, neemt u dan gerust contact op met Pauline Verkerk, , tel: 071-517 36 22.
Zoekt u nog een begeleidend pianist of iemand met wie u kunt samenspelen/zingen, schroom dan niet mij daarnaar te vragen.
Pauline Verkerk