Koffiekamer – donderdag 3 oktober – Willibrords Erf (naast de Groene-of Willibrordkerk)

Al een geruim aantal jaren ontmoeten wij elkaar op de eerste donderdag van de maand. Voor velen heeft deze ontmoeting een belangrijke functie als beleving van het met elkaar ‘gemeente’ zijn.
Thema: Geloofsbelijdenis – Afgelopen zomer was er een reeks vieringen rondom de Apostolische Geloofsbelijdenis. We gaan verder met elkaar in gesprek over wat deze geloofsbelijdenis ons nu nog wel en niet te zeggen heeft.
De ochtend staat onder leiding van ds. Rian Veldman. Ieder mag zich welkom voelen, want deze koffiekamer staat open voor iedereen. We beginnen om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uurbent u welkom voor een eerste kopje koffie. Tussen 11.30 en 12.00 uur sluiten we. Wie een beroep wil doen op vervoer om te worden gehaald en gebracht, kan contact opnemen met Evert Wieman, tel. 517 22 22.
Fietje Bleichrodt-van der Gugten en ds. Rian Veldman