Expositie van unieke werkstukjes

Vanaf maandag 28 oktober, t/m zaterdag 2 november wordt in gebouw Het Kruispunt, Goudvinklaan 2, op het terrein van GGZ Rivierduinen, Oegstgeest, een bijzondere expositie georganiseerd. U kunt dan, onder een hapje en een drankje, kennismaken met de schitterende werkstukjes van de bewoners van de afdeling Neuropsychiatrie. Zij willen hun werkstukjes, waaronder prachtige schilderijtjes, tentoonstellen en verkopen voor een goed doel. De officiële opening van de tentoonstelling vindt plaats maandagmiddag, 28 oktober, om 15.00 uur in Het Kruispunt. U bent daarvoor van harte uitgenodigd. Daarna kunt u de expositie óók na een telefonische afspraak bezoeken tot en met zaterdagmiddag 17.00 uur. U kunt daarvoor contact opnemen met Jan Biemans, tel. 06-52 58 21 98 of E: jan.biemans@rivierduien.nl