Gemeenteberichten per e-mail

6 oktober zijn we begonnen met het verminderen van de papieren oplage van de gemeenteberichten. Tegelijkertijd is het kerkelijk bureau begonnen om elke week een digitale versie van de gemeenteberichten te e-mailen naar de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is. Het resultaat is dat we nu in plaats van 200 kopieën per kerkdienst nog slechts 60 kopieën hoeven af te drukken. Dankzij uw medewerking zijn we nu in staat minstens 7.280 vel A4 papier = 37 kg = 15 pakken papier op jaarbasis te besparen. Dat is een heel mooie prestatie die zeker een duurzaam effect heeft. Iedereen enorm bedankt! Ontvangt u de gemeenteberichten nog niet wekelijks in uw mailbox en wilt u dit wel, stuur dan uw e-mailadres stuur E-Mail met het verzoek tot digitale ontvangst.
Nogmaals dank namens de commissie Duurzame Kerk