‘Hallo…’: kerstnachtdienst op 24 december, Groene Kerk, 22.00 uur

,

 Na het kerstspel voor alle leeftijden in de Regenboogkerk vieren we de kerstnachtdienst in de Groene Kerk, dit jaar weer met medewerking van Cappella pro Cantibus. Vertrouwde kerstliederen, vondsten uit de rijke traditie, samenzang; het zal ruisen in de nacht. Het thema is eenvoudig: ‘Hallo…’. In het kerstevangelie valt op hoe vaak het over begroeten gaat. En wat gebeurt er dan eigenlijk bij zo’n begroeting? Laat je je aanspreken, open je het gesprek, reageer je op de mensen en de dingen, die je tegenkomt? Wat kwam je in het bijna afgelopen jaar allemaal tegen? Is of was je ‘hallo…’ een uiting van verwondering of protest? Of van welkom heten en aanvaarden? In de kerstnachtdienst zullen we je graag begroeten. Laat (het) je aanspreken! We zijn benieuwd naar wat er gaat gebeuren in de ontmoeting met het Kerstkind en met elkaar.
Ds. Aart Verburg