Geannuleerd – Zing je mee met het tafelgebed?

Op zondag 22 maart is er een viering van de Maaltijd van de Heer, waar we graag het tafelgebed van Bart Robbers en Paul Schollaert (Liedboek 403c) willen zingen. Dit gezongen tafelgebed wordt gezongen in afwisseling tussen (kinder)koor, voorganger en gemeente. We hebben dit gezongen tafelgebed vaker gedaan, en vorig jaar hebben we het (kinder)koorgedeelte met ouders en kinderen geoefend en gezongen. Ook voor 22 maart willen we dat weer graag doen. Wil je meezingen? Dat kan! We oefenen de koormelodie op de zondagen 8 en 15 maart, na de dienst, van 11.30-12.00 uur in de achterruimte van de Regenboogkerk. Het is fijn als je je van tevoren aanmeldt, zodat er voldoende bladmuziek beschikbaar kan zijn. Aanmelden kan bij Pauline Verkerk, gewoon na de dienst, of door een mailtje te sturen E-mail

21-2-2020