Vanaf januari jl. is de opbrengst van de zendingsbus bestemd voor het project Versterk de kerk in Pakistan. Tot eind augustus hebben we met elkaar een bedrag van ruim € 1.700 bijeengebracht. Heel veel dank daarvoor! De taakgroep Diaconaat & Zending heeft besloten voortaan de opbrengst van de zendingsbus ge-durende het hele seizoen te bestemmen voor één project. Voor het seizoen 2019/2020 hebben wij gekozen voor de organisatie Mission Aviation Fellowship (kortweg MAF). Onder het motto Niemand is onbereikbaar voor Gods liefde verlenen de MAF-medewerkers hulp op het gebied van medische zorg en voedsel en hulp bij de opbouw van de samenleving en verbreiden zij het Evangelie in afgelegen gebieden. Mission (zending), Aviation (vliegen), Fellowship (vriendschap) vliegt al bijna 75 jaar naar de uitersten der aarde. Zo verbinden zij hulpverleners en zendelingen met mensen in nood en worden levensreddende vluchten uitgevoerd. De Nederlandse vestiging be-vindt zich nabij vliegveld Teuge. De komende maanden zult u regelmatig meer informatie krijgen over de MAF. Wij hopen dat u ook dit zendingsdoel wilt steunen!
Taakgroep Diaconaat & Zending, Maureen vd Brink (voorzitter)

29-8-2019