Hulp nodig of juist willen helpen in Oegstgeest?

Hulp nodig of juist willen helpen in Oegstgeest?

Door alle maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken ontstaan problemen: boodschappen doen bijvoorbeeld. U kunt dan contact opnemen met Radius. Radius koppelt vraag en aanbod vanuit het dorp. Als PGO sluiten we aan bij deze inventarisatie en coördinatie van vraag en aanbod.

Er is ook hulp nodig om dat mogelijk te maken. Weet u waar ouderen of kwetsbare inwoners wonen? Belt u dan even aan en bied uw hulp aan en/of doe een briefje in de bus.
Iedereen die zich beschikbaar wil stellen, kan zijn contactgegevens doorgeven aan Radius. Zij zullen dan vraag en aanbod coördineren.
De locatie Radius is gesloten voor activiteiten, maar we zijn wel telefonisch bereikbaar: 071-707 42 00 of 06-32 14 58 17 of per mail aan Alice van Elk mail Alice

Als u in deze angstige tijd van weinig sociale contacten behoefte heeft aan een gesprek, per telefoon of desgewenst bij u thuis, belt/ mailt/appt u dan met uw eigen predikant. Bent u niet kerkelijk? geen probleem. Ook voor u willen wij er zijn.
In bepaalde situaties behoort bezoek aan huis, ook volgens de overheid, tot de mogelijkheden. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:
er is een duidelijke (urgente) pastorale aanleiding
er is vooraf telefonische instemming met een bezoek
er is geen direct aanwijsbaar risico voor pastor of pastorant

iedereen houdt zich strikt aan de voorschriften: geen handen schudden, 1,5 meter afstand bewaren, handen wassen, geen deurknoppen aanraken, ‘vasten’ tijdens het bezoek.

Aart Verburg 071-515 20 53; stuur E-Mail
Iris van der Heul06-1919 48 04; stuur E-Mail
Rian Veldman06-14273013; stuur E-Mail

17-3-2020