Een mens leeft niet van brood alleen: nieuwe rubriek “Voedsel voor de ziel”

De wereld is in een paar weken totaal veranderd. De combinatie van angst voor het coronavirus, het verdriet om de mensen die het hebben, en dat alles in sociale isolatie, kan je flink aanvliegen.
Daarom leek het ons een goed idee om niet alleen angst te delen, maar ook waar we inspiratie, moed en troost uit putten. Na Pasen zal er op de website ‘een hoekje’ komen waar iedere dag iets is te vinden waar je hopelijk een beetje van opknapt.
Dus heb je een gedicht dat je troostte, een lied waar je van opademde of een filmpje waar je even gelukkig van werd? Deel het en stuur het, inclusief de toelichting waarom het je raakte, naar Iris van der Heul stuur E-Mail
Alvast bedankt voor je bijdrage.

Aart Verburg, Rian Veldman en Iris van der Heul

eerste publicatie 9 april 2020