Inzameling voor de voedselbank

Nu we niet bij elkaar kunnen komen in de kerk voor de eredienst, is het ook niet mogelijk in de kerken voedsel in te zamelen voor de voedselbank. Dat is jammer in een tijd waarin – helaas – steeds meer mensen gebruik moeten maken van de voedselbank. De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt heeft besloten – gedurende de coronatijd – de maandelijkse inzameling op de dinsdagavond uit te breiden naar tweemaal per maand. Omdat dit extra werk is voor de vrijwilligers van de GKV en het een gezamenlijke verantwoordelijkheid is, hebben de leden van de taakgroep Diaconaat & Zending aangeboden eenmaal per maand een helpende hand te bieden.
De eerstvolgende inzameling vindt plaats op dinsdag 5 mei. Tussen 19.00 en 19.45 uur kunt u uw goederen afleveren op de stoep bij de Rehobothkerk aan de Lijtweg 1. Bij de inzameling zullen de ‘afstandsregels’ uiteraard in acht worden genomen.
Vindt u het leuk om een keer mee te helpen? Dat kan. U kunt zich aanmelden via het e-mailadres van de diaconie: E-Mail

Taakgroep Diaconaat & Zending