Liedboek lenen?

Aan het begin van de kerkdiensten en de avondgebeden online doen we de suggestie dat u thuis een Bijbel en een liedboek klaar kunt hebben.

Van een paar mensen ving ik op dat ze geen liedboek thuis hebben. In de kerk deelt de ontvangstcommissie de liedboeken altijd zo vriendelijk uit… Ja, en dan staan de liedboeken daar nu ook maar in quarantaine! En ze heten nog wel: Liedboek; zingen en bidden in huis en kerk. Dat lees je in 2020 ook anders dan toen het liedboek verscheen in 2013! Mocht u een liedboek van de kerk willen lenen, dan kan dat door een van de predikanten te bellen. Dan hebben we even contact en maken we een afspraak over het ophalen of brengen van het liedboek. En dan hopen we natuurlijk op de dag dat u het liedbek weer mee kunt nemen naar de kerk, omdat er weer ‘gewoon’ dienst is op zondag!

Namens de predikanten, ds. Aart Verburg