Contact met de predikanten, bijvoorbeeld na de dienst

Vanaf half maart hebben we ons als predikanten gehouden aan de voorschriften van de overheid om zo min mogelijk bij mensen op bezoek te gaan. 
Als het nodig was, deden we het wel. En alleen na een afspraak en bij wederzijds welbevinden! We hielden ons daarbij aan de voorschriften voor hygiëne en de 1,5 meter afstand. Nu we met de versoepeling weer iets ruimer op bezoek kunnen gaan, doen we dat graag. We houden ons daarbij aan de nog steeds geldende voorzorgsmaatregelen. U weet ons wel te vinden via telefoon of e-mail (zie OKe of de website PGO). Wij zijn heel blij met de mogelijkheid om elkaar te spreken via Zoom-koffiedrinken na de kerkdienst. We krijgen ook meer dan voorheen reacties op de kerkdiensten, per telefoon, via Whats App en e-mail. Dat versterkt het gevoel van onderlinge verbondenheid enorm. Omdat we als predikanten na het voorgaan in de dienst op zondag ook zoveel mogelijk proberen mee te doen met Zoom-koffiedrinken, ontvangen we telefonische reacties het liefst op maandag.
Namens de collega predikanten, ds. Aart Verburg