Afscheidscadeau ds. Aart Verburg; draagt u ook bij?

Op 1 september a.s. gaat ds. Aart Verburg met emeritaat. In het weekend van 5-6 september nemen we afscheid van hem als predikant van onze gemeente. Daarmee sluit ds. Verburg een periode van 40 jaar predikantschap af. Hoe we dit afscheid vormgeven, kunt u lezen op de website en in de laatste Oke.
Bij een afscheid hoort een cadeau. Op verzoek van ds. Aart Verburg wordt een bijdrage gevraagd aan de opzet voor een pensioentje voor enkele ‘diaconale helden’ op Surabaya, Indonesië. Over de achtergrond van deze keuze en de verbondenheid van ds. Aart Verburg met dit doel kunt u meer lezen op de website. Wij bevelen dit door Aart bepaalde doel zeer bij u aan, te meer ook omdat onze giften door het bestuur in Surabaya zullen worden verdubbeld!
De PGO heeft voor dit doel een aparte bankrekening geopend. Hebt u nog geen bijdrage gedaan? Doe het dan nu! Uw bijdrage aan het afscheidscadeau kunt u overmaken naar NL44 RABO 0351 5584 97 t.n.v. Protestantse Gemeente Oegstgeest.
Daarnaast heeft de kerkenraad besloten om Aart namens de gemeente nog een persoonlijk cadeau aan te bieden. Wat dit is, blijft vooralsnog een verrassing.
Namens de afscheidscommissie, Chris van der Oord