Komt u ook weer naar de kerk?

Vanaf 5 juli komen we als PGO weer samen in de Regenboogkerk. Ook de kindernevendienst gaat weer van start. Uiteraard alles onder de voorwaarden die nog steeds gelden met het oog op het coronavirus. We zijn blij om steeds meer gemeenteleden in de kerk te kunnen ontmoeten en gezamenlijk de eredienst te vieren. Komt u ook weer?
Voor de diensten in de Regenboogkerk kunt zich bij voorkeur hier aanmelden . Als u geen beschikking hebt over een computer, kan dit ook telefonisch via het Kerkelijk Bureau. Aanmelden kan in de week voorafgaand aan de dienst van maandag tot vrijdag 15.00 uur. Uiterlijk zaterdag krijgt u dan bericht of u inderdaad bij de dienst aanwezig kunt zijn. Bij gezondheidsklachten blijft u uiteraard thuis; binnen en buiten de kerk houden we 1,5 meter afstand tot andere gemeenteleden, tenzij u tot hetzelfde huishouden behoort. Samenzang en koffiedrinken na afloop van de dienst doen we voorlopig nog niet. Meer informatie over de gang van zaken rond de eredienst leest u in het protocol. De diensten zullen uiteraard net als nu ook op afstand te volgen zijn via kerkdienstgemist.nl en kerkomroep.nl.
Wij hopen elkaar binnenkort te mogen ontmoeten!
Namens de kerkenraad, Marien den Boer