Van de kindernevendienst

We gaan weer starten met de kindernevendienst! 
Nu de coronamaatregelen worden versoepeld, kunnen we als leiding opnieuw kindernevendienst aanbieden tijdens de kerkdienst. En dat gaan we zeker doen, want we kijken er al een tijd naar uit om jullie weer te zien. We hebben om die reden ook besloten om tijdens de zomerstop zelfs extra kindernevendienst aan te bieden. Dus kunnen jullie ook in de zomer met leeftijdgenootjes in de eigen ruimte luisteren naar Bijbelverhalen, filmpjes kijken, spelletjes doen en verwerkingen maken. Misschien weten jullie zelf wel heel leuke dingen om met elkaar te doen! Dat horen wij dan graag.
De (extra) zondagen tijdens de zomer waar we kindernevendienst aanbieden, zijn: 19 juli en 16, 23 en 30 augustus. Schrijf ze vast in je agenda!
Als je kleine broertje of zusje meekomt, geen probleem, want er is ook weer oppas geregeld. Tot zondag allemaal!
De leiding van de kindernevendienst