Verkoop van de originele ‘knopstoelen’ uit de Groene of Willibrordkerk

Als gevolg van de herinrichting zijn de zogenaamde ‘knopstoelen’ uit de Groene- of Willibrordkerk te koop. De stoelen worden niet alleen aan gemeenteleden, maar sinds kort ook aan een breder publiek aangeboden. In huiskamers en studeerkamers zijn ze een blijvende en waardevolle herinnering aan de Groene Kerk (zie foto.) Eén stoel wordt verscheept naar Canada als teken van de band met de Groene Kerk. Mocht u zelf geen plaats hebben voor zo’n stoel, dan zijn er mogelijk vrienden of kennissen geïnteresseerd. De stoelen zijn altijd goed onderhouden, er is zorg besteed aan het houtwerk en aan de zittingen. De opbrengst van de verkoop van de stoelen wordt aangewend voor de investering in een modern mediasysteem in zowel de Groene Kerk als in de Regenboogkerk. Hierbij kunt u denken aan camera’s ter ondersteuning van online diensten, maar ook aan beeldschermen die op verschillende manieren in een dienst kunnen worden gebruikt.
Het richtbedrag voor een standaard ‘knopstoel’ is € 25,-. Via een mailbericht kunt u stoelen reserveren en zal contact met u worden opgenomen.
Marianne Smit, secretaris CvK