In het weekend van 5 en 6 september nemen we afscheid van onze predikant ds. Aart Verburg. Op zaterdagmiddag kunt u vanaf 15.30 uur kijken naar een gevarieerd programma. De uitzending start om 15.20 uur. Als eerste bieden we de afscheidsbundel aan. Mw. Mechteld Jansen zal een korte inleiding verzorgen. De bundel, met een nawoord van Aart zelf, is nu al te bestellen via de website of via de kerkgeldapp. Daarna leveren diverse gemeenteleden op verschillende manieren een bijdrage. Ook worden de aangeleverde, persoonlijke A4’tjes overhandigd. Het programma wordt rond 18.00 uur afgesloten. Op zondagmiddag 6 september begint de uitzending van de afscheidsdienst om 14.30 uur. Na afloop van de dienst bieden we Aart het cadeau aan en zullen er nog enkele sprekers het woord tot hem richten.
Wij hopen uiteraard dat u allen meekijkt!
Namens de afscheidscommissie, Chris van der Oord